05.10.2023

Mesečni izbor izdelkov september 2023

Primerjaj-cene.si poskrbi, da je primerjava izdelkov med posameznimi spletnimi trgovci hitrejša in enostavnejša. Skupaj z uporabniki smo izbrali nabor živil, ki so na voljo pri vseh 4 spletnih trgovcih v Sloveniji, ki bodo v tekočem mesecu podrobneje predstavljeni. Analiza je bila narejena za mesec september.

V mesecu septembru ste uporabniki izbrali izdelke: Energijski napitek Red Bull, Žitne kroglice s kakavom Nesquik, Tunina pašteta Argeta, Jajčni navihančki Zlato Polje, Čokoladni puding Dolcela, Kava Cappuccino Dolce Gusto, Grisini s sezamom Žito, Čokoladne napolitanke Kraš, Juha s cvetačo in brokolijem Knorr in Skuša z zelenjavo Picnic Delamaris.

Najnižja skupna vrednost izbora uporabnikov za mesec september je na dan 30. 9. 2023 znašala 26,05 € (v primerjavi z 31. 8. 2023 se je vrednost pocenila za 8 % oziroma za slabih 2,10 €).

V primeru, da bi želeli vse izdelke kupiti le pri enem trgovcu ponuja najugodnejšo ceno Jager (27,20 €), sledi mu Mercator (29,63 €), nato Spar (29,95 €) in na zadnjem mestu Tuš (30,40 €).  

Trgovec z največjim številom najugodnejših izdelkov je Jager (Tunina pašteta Argeta, Žitne kroglice s kakavom Nesquik in Jajčni navihančki Zlato Polje) štiri izdelki (Kava Cappuccino Dolce Gusto, Juha s cvetačo in brokolijem Knorr, Čokoladni puding Dolcela in Grisini s sezamom Žito ) pa so najugodnejši v več trgovinah.