31.05.2023

Mesečni izbor izdelkov maj 2023

Primerjaj-cene.si poskrbi, da je primerjava izdelkov med posameznimi spletnimi trgovci hitrejša in enostavnejša. Skupaj z uporabniki smo izbrali nabor živil, ki so na voljo pri vseh 4 spletnih trgovcih v Sloveniji, ki bodo v tekočem mesecu podrobneje predstavljeni.

 

V mesecu maju ste uporabniki izbrali izdelke: trajno mleko, špagete, mleto kavo, delikatesne kumarice, prepečenec, vanilin sladkor, jetrno pašteto, mlečno čokolado, krekerje ter gazirano vodo.

Najnižja skupna vrednost izbora uporabnikov za mesec maj je na dan 20. 5. 2023 znašala 16,13 evra (v primerjavi s 20. 4. 2023 se je vrednost podražila za 1 % oziroma za slabih 0,20 evra).

V primeru, da bi želeli vse izdelke kupiti le pri enem trgovcu ponuja najugodnejšo ceno Jager, sledita mu Tuš in Mercator, na zadnjem mestu pa je Spar.  

Trgovec z najugodnejšimi izdelki je Jager (4 izdelki), dva izdelka pa sta najugodnejša v več trgovinah, in sicer jetrna pašteta Gavrilovič ter mlečna čokolada Milka, slednja je v vseh trgovinah na voljo po enaki ceni.