02.11.2023

Mesečni izbor izdelkov oktober 2023

Primerjaj-cene.si poskrbi, da je primerjava izdelkov med posameznimi spletnimi trgovci hitrejša in enostavnejša. Skupaj z uporabniki smo izbrali nabor živil, ki so na voljo pri vseh 4 spletnih trgovcih v Sloveniji, ki bodo v tekočem mesecu podrobneje predstavljeni. Analiza je bila narejena za mesec oktober.

V mesecu oktobru ste uporabniki izbrali izdelke: Tirolska juha Podravka, Trajno polnomastno Alpsko mleko, Mlečna čokolada s celimi lešniki Gorenjka, Jetrna pašteta Gavrilovič, Kremni namaz Nutella, Smetana za kuhanje Dukat, Čokolino Plus Lino, Mleta kava Classic Barcaffe, Mešanica začimb za perutnino Maestro in Naravna mineralna voda Donat.

Najnižja skupna vrednost izbora uporabnikov za mesec oktober je na dan 26. 10. 2023 znašala 19,87 € (v primerjavi z 26. 9. 2023 se je vrednost pocenila za 12 % oziroma za slabih 2,81 €).

V primeru, da bi želeli vse izdelke kupiti le pri enem trgovcu ponuja najugodnejšo ceno Tuš (22,87 €), sledi mu Spar (23,59 €), nato Mercator (24,30 €) in na zadnjem mestu Jager (24,60 €).  

Trgovca z največjim številom najugodnejših izdelkov sta Spar s tremi izdelki (Tirolska juha Podravka, Mleta kava Classic Barcaffe in Jetrna pašteta Gavrilovič) in Tuš prav tako s tremi izdelki (Smetana za kuhanje Dukat, Čokolino Plus Lino in Trajno polnomastno Alpsko mleko), sledi Jager z dvema izdelkoma (Mešanica začimb za perutnino Maestro in Kremni namaz Nutella) ter Mercator z enim izdelkom (Mlečna čokolada s celimi lešniki Gorenjka). En izdelek (Naravna mineralna voda Donat) pa je najugodnejši v več trgovinah.