07.12.2023

Mesečni izbor izdelkov november 2023

Primerjaj-cene.si poskrbi, da je primerjava izdelkov med posameznimi spletnimi trgovci hitrejša in enostavnejša. Skupaj z uporabniki smo izbrali nabor živil, ki so na voljo pri vseh 4 spletnih trgovcih v Sloveniji, ki bodo v tekočem mesecu podrobneje predstavljeni. Analiza je bila narejena za mesec november.

V mesecu novembru ste uporabniki izbrali izdelke: Žvečilni gumi spearmint Orbit, Pijača Pingo Fructal, Čokoladne napolitanke Kraš, Gazirana pijača Coca Cola, Kokošja jušna kocka Knorr, Rebrasti peresniki št. 73 Barilla, Bonboniera Toffifee, Čips s kislo smetano in čebulo Pringles, Mleta kava Loka in Slani krekerji Tuc.

Najnižja skupna vrednost izbora uporabnikov za mesec november je na dan 30. 11. 2023 znašala 24,30 € (v primerjavi z 30. 10. 2023 se je vrednost podražila za 10 % oziroma za okoli 2,20 €).

V primeru, da bi želeli vse izdelke kupiti le pri enem trgovcu ponuja najugodnejšo ceno Spar (24,92 €), sledi mu Tuš (24,93 €), nato Jager (25,70 €) in na zadnjem mestu Mercator (25,76 €).  

Trgovec z največjim številom najugodnejših izdelkov je Tuš s tremi izdelki (Kokošja jušna kocka Knorr, Mleta kava Loka in Čips s kislo smetano in čebulo Pringles), sledita Jager z dvema izdelkoma (Čokoladne napolitanke Kraš in Žvečilni gumi spearmint Orbit) in Spar prav tako z dvema izdelkoma (Bonboniera Toffifee in Rebrasti peresniki št. 73 Barilla). Trije izdelki (Pijača Pingo Fructal, Slani krekerji Tuc in Gazirana pijača Coca Cola) pa so najugodnejši v več trgovinah.