21.12.2023

Mesečni izbor izdelkov december 2023

Primerjaj-cene.si poskrbi, da je primerjava izdelkov med posameznimi spletnimi trgovci hitrejša in enostavnejša. Skupaj z uporabniki smo izbrali nabor živil, ki so na voljo pri vseh 4 spletnih trgovcih v Sloveniji, ki bodo v tekočem mesecu podrobneje predstavljeni. Analiza je bila narejena za mesec december.

V mesecu decembru ste uporabniki izbrali izdelke: Špageti št.3 Barilla, Vanilin sladkor Regina, Bonboniera Merci, Čokolada Kinder Bueno, Začimbna mešanica za polnjene paprike in sarme Fant, Keksi s čokolado Domačica Kraš, Slane palčke Kviki, Žitni kosmiči Fitness, Kokošja pašteta Junior Argeta in Trajno polnomastno Alpsko mleko.

Najnižja skupna vrednost izbora uporabnikov za mesec december je na dan 19. 12. 2023 znašala 17,92 € (v primerjavi z 19. 11. 2023 se je vrednost podražila za 4 % oziroma za okoli 0,71 €).

V primeru, da bi želeli vse izdelke kupiti le pri enem trgovcu ponuja najugodnejšo ceno Jager (19,81 €), sledi Tuš (20,27 €), nato Mercator (20,69 €) in na zadnjem mestu Spar (21,69­­ €).  

Trgovec z največjim številom najugodnejših izdelkov je Jager s štirimi izdelki (Slane palčke Kviki, Žitni kosmiči Fitness, Kokošja pašteta Junior Argeta in Čokolada Kinder Bueno), sledi Tuš z dvema izdelkoma (Špageti št.3 Barilla in Trajno polnomastno Alpsko mleko) ter Mercator z enim izdelkom (Keksi s čokolado Domačica Kraš) in Spar prav tako z enim izdelkom (Vanilin sladkor Regina). Nekateri najugodnejši izdelki pa so na voljo pri večih trgovcih (Začimbna mešanica za polnjene paprike in sarme Fant in Bonboniera Merci).