14.02.2024

Mesečni izbor izdelkov januar2024

Primerjaj-cene.si poskrbi, da je primerjava izdelkov med posameznimi spletnimi trgovci hitrejša in enostavnejša. Skupaj z uporabniki smo izbrali nabor živil, ki so na voljo pri vseh 4 spletnih trgovcih v Sloveniji, ki bodo v tekočem mesecu podrobneje predstavljeni. Analiza je bila narejena za mesec januar 2024.

V mesecu januarju ste uporabniki izbrali izdelke: Rdeča pesa Natureta, Fileti paprike v kisu Droga, Skuša z zelenjavo Delamaris, Kremna juha z jurčki Podravka, Krekerji s papriko Tuc, Piškoti Choc&Choc Milka, Mleta kava Classic Barcaffe, Gazirana pijača Fanta Orange, Zelenjavna jušna kocka Knorr, Špageti št. 7 Barilla.

Najnižja skupna vrednost izbora uporabnikov za mesec januar je na dan 12. in 13. 1. 2024 znašala 16,79 €, najvišja vrednost v izbranem obdobju pa je znašala 18,47 €  in sicer od 9. do 11. 1. 2024.

V primeru, da bi želeli vse izdelke kupiti le pri enem trgovcu ponuja najugodnejšo ceno Jager (18,891 €), sledi Spar (19,26 €) in nato Tuš (19,62 €). Trgovec Mercator je 19. 1. 2024 lansiral novo spletno trgovino, kar pomeni, da se je spremenila HTML struktura njegove spletne strani in vseh podstrani, zato je trenutno dostop do informacij o izdelkih in cenah na spletnem primerjalniku cen Primerjaj-cene onemogočen.  

Trgovec z največjim številom najugodnejših izdelkov je Jager s štirimi izdelki (Špageti št. 7 Barilla, Kremna juha z jurčki Podravka, Fileti paprike v kisu Droga in Skuša z zelenjavo Delamaris), sledita Tuš z dvema izdelkoma (Krekerji s papriko Tuc in Piškoti Choc&Choc Milka) ter Spar prav tako z dvema izdelkoma (Zelenjavna jušna kocka Knorr in Rdeča pesa Natureta). Nekateri najugodnejši izdelki pa so na voljo pri večjih trgovcih (Mleta kava Classic Barcaffe in Gazirana pijača Fanta Orange).